Shadow

13 rimelige ideer for personverngjerde som passer til ethvert budsjett!


Gjerder kan øke sikkerheten og personvernet, samt legge til skjønnhet i bakgården eller forgården. Du kan velge hvor mye personvern du vil ha og hva budsjettet ditt tillater. Selv om bakgårdsgjerder kan være dyrt, har vi samlet noen rimelige ideer for personverngjerder som passer nesten alle budsjetter.

Gode ​​hagegjerder kan være et flott tillegg til enhver bakgård. Disse gjerdene gir ly for plass, holder kjæledyr og barn trygge, avskrekker naboer og ser bra ut. Du vil også oppdage at gjerder er raskere og billigere å installere enn vegger og kan tilpasses for å gi litt ekstra pizzazz.

Selvfølgelig finnes det dyrere alternativer, men du trenger ikke bruke mye penger for å oppnå samme resultat. Nedenfor er noen av våre beste valg for å kontrollere en plass.

13 Ideer for rimelige gjerder for privatliv

Rimelige ideer til personverngjerde (1–4)

Gjerde i lamellstil

Et lamellgjerde er overraskende rimelig, spesielt hvis det er laget av bartre. Dette er et flott alternativ hvis høyden er målet ditt når du leter etter billige gjerdeideer.

Spaltene lar en mild bris strømme gjennom og er ideelle for oppheng av tilbehør. Potteplanter henges fra tau og kroker på hengende hyller for å skape en elegant boho-stemning. Vi elsker også det søte skiltet.

Denne stilen er flott for små tomter fordi den ikke får dem til å føles for stramme. Vurder noen klatreplanter i en liten potte hvis du vil ha mer privatliv i hagen din. Disse vil skape en naturlig barriere av blader og blomster – perfekt hvis du ønsker mer grønt på tomten din.

Forvent å bruke: $10 til $20 per fot

stakittgjerder

Rimelige ideer for personverngjerde

Hekker er tidløse og et godt valg for pene og organiserte innhegninger; de er også et av de rimeligste alternativene.

De er fulle av sjarm og perfekte for en hyttehage-look. Hvorfor ikke plante en rose? Dens skjønnhet og duft vil umiddelbart forbedre scenen når den faller gjennom strukturen.

Forvent å bruke: $18 til $33 per fot

Felles jernbane

Rimelige ideer for personverngjerde

Delte jernbanegjerder er et relativt billig alternativ som kan markere eiendomsgrenser og innhegningsdyr og finnes oftest på gårder og rancher.

Disse er et populært valg fordi du kan lage dem selv eller kjøpe dem ferdigmonterte hvis du har tid og penger.

Forvent å bruke: $3 til $15 per fot

Kjedelenker

Rimelige ideer for personverngjerde

Kjedelenkegjerder anses ofte som skjemmende av noen, selv om de kan være ganske rimelige. Kjedelenke er enkel og allsidig, og det er lett å gjøre en stor estetisk innvirkning ved å pare kjedet med treaksenter eller få det i forskjellige farger.

Forvent å bruke: $0,30 til $3 per fot

Rimelige ideer for personverngjerde (5–8)

Bambus gjerder

Rimelige ideer for personverngjerde

Du kan plante et bambusgjerde selv i varmere klima ved å plassere det langs linjen du ønsker og deretter la det vokse. Du kan også dyrke tørr bambus på et passende sted. Når den når riktig høyde, kan du trimme den og tørke den. Plasser det deretter som et gjerde. Bambus kan vokse opp til 36 tommer per dag. Bambusgjerde kan også kjøpes i ferdige rundstykker. Dette er en god idé hvis du er opptatt av bærekraft og miljøvennlige alternativer.

Forvent å bruke: Fra $0,60 til $10 per fot gjerde, en høyde på 6 fot

Nettverk og delt jernbane

Rimelige ideer for personverngjerde

Delt skinnegjerde er attraktivt og rimelig, men gir det nok sikkerhet? Du kan kombinere delte skinner og netting for å lage et gjerde som lukker hull eller holder hunden din trygg. Flotte for å beskytte grønnsakshager mot rovdyr, disse gjerdene er kostnadseffektive og gir utmerket beskyttelse for hagen din mot sultne rovdyr.

Forvent å bruke: $0,50 til $1 per lineær fot

Betonggjerde

Rimelige ideer for personverngjerde

Betong er et kostnadseffektivt gjerdealternativ for de som verdsetter personvern og sikkerhet. For maksimal dekning, bruk betong. Murstein eller tre aksenter kan legges til for å bryte opp designet. Men dette kan være dyrt, og du må kanskje ansette fagfolk.

Forvent å bruke: Betong 80 lb. – 5-10 dollar

Piggtråd

Rimelige ideer for personverngjerde

Piggtråd forbindes ofte med jordbruksareal. Det brukes imidlertid ikke for estetikk, men for sikkerhet. Et piggtrådgårdsgjerde kan brukes til å beskytte dyr og mennesker fra et område, og dette alternativet er ideelt for å dekke store områder eller gi ekstra sikkerhet.

Forvent å bruke: $0,50 til $2 per fot

Rimelige ideer for personverngjerde (9-13)

Resirkuler avfall

Rimelige ideer for personverngjerde

Resirkulerte materialer er billige og miljøvennlige, og det er en vinn-vinn for alle. Du kan resirkulere alt fra skrot til gamle gjerder laget av heltre, stablet i forskjellige lengder og malt.

Boliggjerder

Rimelige ideer for personverngjerde

Å dyrke din egen “hekk” er et miljøvennlig alternativ til å gjerde hagen din hvis du er en grønn tommel. Du bør vurdere å dyrke beskyttende planter som buksbom eller nåleblad. Selv om du kan kjøpe hekkplantene dine i butikker som Lowe’s eller Home Depot, kan det være mer kostnadseffektivt å leie et lokalt drivhus eller landskapsarbeid. Vi elsker miljøvennlige alternativer. Du vil være stolt av å fortelle vennene dine at du har bygget dette gjerdet.

Forvent å bruke: $1 til $2 per fot beskyttelse

Gittergjerde

Rimelige ideer for personverngjerde

Selv om kjettinggjerdet kan virke skjørt i konseptet, kan du forsterke det ved å legge til sement eller trebjelker på hver side. Du kan også legge det til et tradisjonelt tregjerde for en interessant aksent. Når de kombineres med grøntområder eller blomster, kan espalier være ganske imponerende.

Forvent å bruke: $2 til $20 per fot

Wattle gjerde

Rimelige ideer for personverngjerde

Wattle-gjerder kan være et DIY-eventyr i tillegg til å være billig. Du kan finne en enkel guide på nettet for å lage et gjerde. Den er laget ved å veve sammen tynne tregrener gjennom staker plassert vertikalt. Du kan prøve noe nytt og det blir et flott familieprosjekt. Du kan ta grener fra dine egne trær eller spørre naboer eller bedrifter om de er villige til å selge dem. Du kan involvere naboene dine i dette morsomme og utfordrende prosjektet.

Forvent å bruke: Gratis eller veldig nær det

Hønsetråd

Rimelige ideer for personverngjerde

Det billigste og mest populære gjerdealternativet er hagegjerdet med hønsenetting. Dette er en rimelig metode for å holde uønskede dyr ute. Kyllingetråd er tynt og diskret og kan settes sammen med trestøtter. Du kan også få det til å se attraktivt ut med beis eller tresorter som eik og sedertre. Dette er et allsidig og rimelig alternativ som vi liker.

Forvent å bruke: $0,10 til $0,30 per lineær fot

Uansett hvilket design du velger for hagen og terrassen din, er det mange budsjettvennlige alternativer. Det er mange tilgjengelige alternativer du kan velge mellom, enten det er personvern, sikkerhet eller avgrensning av landet ditt.