Shadow

Muntert interiør med boho-innslag og travertin-aksenter


Liker du arkitektur og interiørdesign? Følg oss…

Bare ett skritt til. Vennligst klikk på bekreftelseslenken som ble sendt til deg.

Eleganse oser av disse to smakfulle eksemplene på moderne boligdesign. Elegante og innbydende i sin lysfylte sofistikering, er de også innbydende rom takket være en infusjon av boho-inspirerte jordiske elementer. Håndlaget keramikk, møbler med rustikke aksenter, naturalistiske pendellamper og boho-tepper gir avslappede pauser mellom større high-end stykker. Disse varme naturlige elementene er sømløst supplert og forsterket av luksusen av fantastiske travertin-mellomspill, i form av sidebord og salongbord, kjøkkeninnredning og baderomsinnredning. Trespaltevegger og -tak kaster moderne fokuspunkter i det ene huset, mens det andre drar nytte av herligheten til feiende arkitektoniske buer.

Den lakoniske stuen i vår første boligdesign er kompakt i skala, men ser generøs ut takket være den høye høyden og den lette dekorasjonsmetoden. Trespaltetakbehandlingen gir en moderne tekstur som trekker blikket oppover. I første etasje setter en avrundet sofa og to matchende lenestoler vakre buede silhuetter.
Et rustikt salongbord står i sentrum i stuen, satt på toppen av et kremvevd boho-teppe med duskede kanter. En alkove er utstyrt med trehyller for å vise håndlagde vaser, skåler og figurer.
En moderne peis er satt under en flytende pipebryst som stikker ut fra den kremete gipsen på veggen. En romslig peis holder en minimalistisk visning av bøker og dekorative gjenstander.
Mellom den buede sofaen og en stol introduserer et rundt sidebord et polert travertinelement.
Mellom stue og kjøkken er det et spisebord i tre med plass til opptil åtte personer. To pendellamper i mini-spisestuen henger over langbordet, og sprer også belysningen fra ende til annen.
Inne på hovedsoverommet skaper en sengegavl i tre et bredt teksturuttrykk bak en plattformseng i tre.
En vegg av treskap matcher den gylne tonen på plattformsengen. Et tonet soveromsteppe fremhever skjønnheten til det naturlige trekornet på den blekere trepanelets midtvegg.
Moderne veggkurver og stikkontakter er montert på et ekstrudert panel som skjuler elektriske kabler. Nattbord er integrert i utformingen av sengen for å forenkle utformingen av soverommet.
Badet er et stemningsfullt opplyst rom som kommer til live under den gylne gløden fra en LED-stripe skjult bak baderomsspeilet.
Den unike baderomsvasken er laget av herlig travertin, som gir badet et luksuriøst uttrykk. En nedfelt hylle strekker seg over det moderne servantskapet, og gir ryddig oppbevaring av det daglige nødvendigste på badet.
I dusjområdet gir en trestigehylle åpen oppbevaring av toalettsaker, håndklær og vaskekluter.
Doble dusjhoder gir plass til to.
En innebygd dusjhylle holder dusjsåpe og sjampo for hånden.
I det andre interiøret i vårt fremhevede hjem, kombinerer et stort teppe et møbelarrangement av loungestoler og en fantastisk hvit tuftet modulær sofadesign. To store buede vinduer skulpturerer en elegant estetikk rundt omkretsen.
Et oliventre i potte tilfører en subtil sprut av naturlig grønt til den varme hvite innredningen.
Det moderne salongbordet nestles med et mindre motstykke for å skape et elegant travertinlag midt i stuen. Dekorative svarte vaser, lysestaker og en figur gir mørk kontrast.
Store doble dører fører til den formelle spisestuen. Et spisebord på racerbanen sitter på ben i vingestil og er omgitt av seksseters spisestuestoler.
En vase av klart glass og blomsterutstilling danner et elegant spisebord som midtpunkt.
En uvanlig spisestuelysekrone kaster et ekstraordinært skulpturelt element inn i rommet, og trekker oppmerksomheten fra den tilstøtende stuen.
Moderne banelys tiltrekker også belysning rundt periferien av spiseområdet.
Et enkeltvegget kjøkken løper langs baksiden av rommet, i en serie baseenheter flankert av apparathus i hver ende. En travertinramme strekker seg fra backsplash veggsirkelen og matchende tak for å oppnå en fantastisk steinvegg.
Ved siden av kjøkkenvasken holder et sett med karaffel og kurv huseieren hydrert.
Doble dører gir en ekstravagant inngang til soverommet. Innenfor den praktfulle soveromsdesignen danner soverommets avlastningsvegg et attraktivt akkompagnement til den svært teksturerte stukkaturen. Et annet strålende oliventre gir oppløftende farge.
Klare hvite stemmer suser i brisen fra et bredt buet vindu. Beige gardiner skaper en mørkere ramme under en bevinget pelmet. En komfortabel stol og matchende fotskammel er kombinert med en gulvlampe for å skape en koselig lesekrok bak døren.
En rekke rottinggarderober er supplert med en rottingsengdesign, boho-inspirerte pendellamper og en naturfarget seng.
Tregulv med sildebein skaper et subtilt mønster på soveromsgulvet, mens et moderne teppe tilfører mykhet under føttene rundt sengen.

Anbefalt lesing: Luksushjem med polert tre og travertininteriør

Likte du denne artikkelen?

Del den på en av følgende sosiale mediekanaler nedenfor for å gi oss din stemme. Kommentarene dine hjelper oss å forbedre oss.

Innlegget Trivelig interiør med boho-elementer og travertin-aksenter dukket først opp på Hjemmeguiden.