Shadow

Påskekrim 2024: Døde menn går på ski – Nervøs spenning møter mørk humor i årets filmfenomen

I påsketradisjonenes deilige blanding av norsk påskekrim og Kvikk Lunsj, kommer en ny bølge av spenning med filmfenomenet “Døde menn går på ski”. En blanding av nervepirrende spenning og mørk humor. Denne fortellingen tar publikum med på en fartsfylt snøscootertur langt inn på vidda blant norges fjell, hvor gjestene intetanende blir tvunget til å løse et mysterium som er like forvirrende som det er farlig.

En feiring av påskekrimtradisjonen

Ved første øyekast ser det ut til å være en tradisjonell feiring av påskehøytiden. Men “Døde menn går på ski” gir oss mer enn bare påskeegg og påskemat – den leverer et mesterverk av påskekrimbøker og påskekrimserier, med en historie som holder deg på kanten av setet ditt helt til slutten.

Den spennende handlingen

En narcissistisk milliardær inviterer en mislykket forfatter, en mannssjåvinistisk psykiater, en psykotisk journalist og en kokain-sniffende barne-TV-stjerne til en hjemsøkt hytte for å feire påskeferien. Men når en av dem blir funnet halshugget, blir det klart at ikke alt er som det ser ut til å være. Du kan også se trailer for årets påskekrim her.

Rollene i filmen

Sammensetningen av skuespillere for denne påskekrimfilmen er en stjerneklar liste. Rollelisten inkluderer Trim Balaj, Per Christian Ellefsen, Eivind Sander, Nikis Theophilakis, Helene Eidsvåg, Ingar Helge Gimle, Stig Henrik Hoff, Oscar Jean, Hans Kristian Ingelsrud, Sunniva Lind Høverstad, Tone Nielsen, Mads Sjøgaard Pettersen og Anne Krigsvoll. Forfatteren av bestselgerboken, Knut Nærum, har også en mindre rolle som politietterforsker i filmen.

Premieren er nær

Både hoder og den berømte røde løperen vil rulle ut på Colosseum 1 den 15.mars 2024, da “Døde menn går på ski” har sin store premiere. Bli med på denne fantastiske påskekrimopplevelsen ved å bestille billettene dine nå.

Eksklusiv mottakelse

Publikum kan også se frem til en eksklusiv mottakelse med besøk fra Knut Nærum, regissørene Ruben og Daniel Anda og det stjernespekkede skuespillerensemblet etter premieren. Dette er en unik mulighet til å mingle blant kjendisene og ta del i den spennende verden av påskekrim.

Til slutt

“Døde menn går på ski” er et påskekrimfenomen som må oppleves denne påsken. Med sin smarte blanding av spenning, humor og mystikk, er det den perfekte filmen å nyte under påskeferien, enten du er hjemme med familien eller ute i det fri med venner.

Ekstra høydepunkt

For de som elsker en god påskekrimserie eller bok, kommer “Døde menn går på ski” til å sette standarden for future påskekrimprosjekter. Så ikke glem å legge til dette på din liste over må-se filmer denne påskeferien! Og kom deg på kino!

påskekrim

Påskekrim 2024: Døde menn går på ski - Nervøs spenning møter mørk humor i årets filmfenomen