Shadow

Keramikk kurs i Grimstad (Fevik)

Viavessøy Kunst- og håndverksverksted inviterer til et gøyalt kurs i keramikk

Grimstad, 25. mai 2023 – Viavessøy Kunst- og håndverksverksted er begeistret for å kunngjøre det kommende kurset i keramikk som vil finne sted på det sjarmerende Viavessøy Kunst- og håndverksverksted i Grimstad kommune.

Dette kurset er en fantastisk mulighet for alle som ønsker å utforske kreativiteten og gleden ved å lage vakre ting med sine egne hender, spesielt innenfor keramikkverdenen.

Keramikkurs i nydelige omgivelser

Viavessøy Kunst- og håndverksverksted er et nydelig sted som er ombygd fra en tradisjonell låve. Det tilbyr en ideell atmosfære for deltakere som ønsker å fordype seg i keramikkens verden. Med forskjellige rom dedikert til ulike typer keramikkarbeid, er dette verkstedet et ideelt sted for både nybegynnere og erfarne håndverkere å utforske og utvikle sine ferdigheter.

Hva: Kurset i keramikk inneholder

  • Lære om leiretyper
  • Varierte teknikker
  • Dreiing på dreieskive
  • Støping
  • Bruk av glasur
  • Brenning

Dette vil du lære

Kurset i keramikk gir deltakerne en unik mulighet til å lære om leiretyper og deres forskjellige egenskaper. Gjennom varierte teknikker, inkludert dreiing og støping, vil deltakerne oppdage hemmelighetene bak å skape vakre keramiske gjenstander. I tillegg vil de få innsikt i kunsten med glasering og brenning, som gir den endelige touchen til hvert kunstverk.

Keramikkursene på Viavessøy Kunst- og håndverksverksted tilbyr en engasjerende læringsopplevelse ledet av en erfarn keramiker som brenner for faget.

Hun vil veilede deltakerne gjennom hele prosessen, fra grunnleggende teknikker til mer avanserte utfordringer, og hjelpe dem med å utvikle sin egen stil og kreativitet.

“Vi er veldig glade for å kunne tilby dette kurset i keramikk på Viavessøy Kunst- og håndverksverksted,” sier Gry Vibeke Slettvold, kursholder og keramiker ved verkstedet. “Å arbeide med leire og skape keramiske gjenstander er en fantastisk måte å uttrykke seg selv på. Jeg ønsker å dele min lidenskap og kunnskap med deltakerne og hjelpe dem med å utforske det kreative potensialet som ligger i keramikkverdenen.”

Hvem kan komme på kurset?

Kurset i keramikk på Viavessøy Kunst- og håndverksverksted er åpent for alle over 16 år, uavhengig av tidligere erfaring.

Det er begrensede plasser tilgjengelig, så tidlig påmelding anbefales. Interesserte kan finne mer informasjon og melde seg på via nettstedet til Viavessøy Kunst- og håndverksverksted.

Plassering

Det er enkelt å komme seg til kursstedet. Du kan ta buss fra Arendal eller Grimstad, over Haugenes. Da stopper bussen rett på utsiden av keramikk verkstedet. Du kan se hvor kurset i keramikk holdes her.

Det er også gode parkeringsplasser.

Velkommen til keramikkurs i Grimstad!