Shadow

Arrow Exterminators åpner 4 nye kontorer


Team Arrow Exterminators i New Tempe, Arizona, plassering: Angie Williams, Vanessa Tyler, Amber Nixon, Fernando Gutierrez, Jerry Garcia, Kevin Thomas, Shane Lamb, Robert Bonilla, Brandon Ramirez og Celeste Lewallen. FOTO: KJENT NEDLASTING

Atlanta, Ga.-baserte Arrow Exterminators. nylig åpnet fire nye kontorsteder: Daphne, Ala.; Tempe, Arizona; Dawsonville, Ga.; og Dallas/Fort Worth, Texas-området.

I følge en pressemelding vil disse kontorene «tillate Arrow Destroyers å bedre betjene de omkringliggende samfunnene og områdene. Det vil også bidra til å imøtekomme nylig vekst og gi karrieremuligheter for teammedlemmer. Arrow Exterminator.”

Arrow Exterminators tilbyr skadedyrkontrolltjenester inkludert mygg-, brannmaur- og termittkontroll. Beskytt hjemmet og bedriften din i dag.

Kontorer i Tempe, Arizona og Dawsonville, Ga., vil betjene hjem med fokus på skadedyr- og termittkontroll. Dallas/Fort Worth Home Service Center vil tilby spesialiserte hjemmetjenester, inkludert utestenging av dyreliv, altmuligmann og isolasjonstjenester. Beliggenheten i Daphne, Ala., som vil bli kalt Gulf Coast Commercial Office, vil tilby et bredt spekter av kommersielle skadedyrkontrolltjenester for å imøtekomme den raske veksten av store og små bedrifter i Gulf Coast-regionen i Alabama og Florida.

FOTO: KJENT NEDLASTING

Breann Bailey, Aaron Henry, CeAnn Wright, DJ Reese, Frank Veloski og Jeremiah Pearson utenfor det nye Arrow Exterminators-stedet i Dallas/Fort Worth, Texas-området. FOTO: KJENT NEDLASTING

“Som et familieeid og drevet selskap i 58 år, setter vi stor pris på familie og fellesskap,” sa Emily Thomas Kendrick, administrerende direktør i Arrow Exterminators. “Vår lidenskap er en av nøkkelkomponentene for ikke bare å yte eksepsjonell service til kundene våre, men også være involvert i lokalsamfunnene vi betjener.”

Tim Pollard, president og COO, la til: “På grunn av vår nylige vekst det siste året, så vi et behov i disse markedene for bolig- og kommersielle tjenester; enten det er et eksisterende sted vi allerede betjener eller et nytt område, er vi glade for å utvide tjenestene våre til kunder i disse markedene. Disse nye lokasjonene slutter seg til Arrows voksende liste med 162 kontorer over hele USA og ville ikke vært mulig uten det harde arbeidet og engasjementet til Arrows over 3000 teammedlemmer. For en flott måte å starte starten på det nye regnskapsåret!»

FOTO: KJENT NEDLASTING

Chris Ward (til venstre) og Chloe Howell utenfor det nye handelskontoret i Gulf Coast. FOTO: KJENT NEDLASTING

Om Arrow Destroyers

Familieeid og drevet siden 1964, Arrow Exterminators basert i Atlanta, Ga. er et skadedyr- og termittbekjempelsesselskap med en flåte på mer enn 2600 kjøretøy, 154 servicesentre og 2900 teammedlemmer, med inntekter på over 315 millioner dollar.

Med QualityPro-akkreditering fra National Pest Management Association, tilbyr selskapet bolig- og kommersielle skadedyrkontrolltjenester i Alabama, Arizona, Florida, Georgia, Kentucky, Louisiana, Mississippi, North Carolina, South Carolina, Tennessee, Texas og Virginia.

Dens styreleder, Joe Thomas, er medlem av Pest Management Professional Hall of Fame (Klasse 2009). Han er sønn av medgründerne Starkey og Jean Thomas.