Shadow

Musekontroll

Det kan berolige deg og minimere skadene på hjemmet ditt hvis du vet hvordan du blir kvitt mus i veggen.

En mus er søt. Mus kan være til sjenanse i hjemmet ditt, spesielt hvis de kommer inn i veggene. Det tar en enkelt hunnmus omtrent fem til ti måneder å føde ett kull med babyer, noe som betyr at mus lett kan bli en stor skadedyr. Det vil være betydelige strukturelle skader på strukturen til en bygning hvis mus tygger på fundamentet, møbler og til og med elektriske ledninger. Maten din kan også være forurenset, og du kan få lus, lopper eller flått.

I denne artikkelen vil vi undersøke noen vanlige spørsmål om museangrep i hjemmet, samt metoder for å få mus ut av veggene og hindre dem i å komme tilbake. For å få umiddelbar lindring, kontakt en skadedyrbekjemper:

Mus i mitt hjem: Hvordan kommer de dit?

Et museangrep er ikke et tegn på at hjemmet ditt er skittent eller nedslitt. Når utetemperaturen synker, kan mus søke mat, varme og ly i enhver bygning. Gnagere kan få tilgang gjennom små sprekker i fundamenter, hull i ytterkledning og hull rundt vinduer og dører.
Kan mus klatre på vegger?

Som et resultat er rotter og mus til og med i stand til å klatre på vertikale overflater med grove teksturer. I tillegg til å hoppe 18 tommer, kan de også skli gjennom overraskende små sprekker og hull.
Er det en mus i veggen min?Hvordan vet jeg om det er det?

De mørkeste, ubebodde områdene i hjemmet ditt, som krypkjeller, luftkanaler og vegghuler, er de mest sannsynlige stedene for mus å bo. Det er også viktig å huske på at mus normalt forblir skjult i dagslys, så det kan hende du ikke en gang ser en før du har et alvorlig angrep. Du kan ha et museproblem hvis du merker noen av følgende tegn.

En raslende eller skrapelyd kan høres i veggene eller under gulvbordene
Esker, matbeholdere eller gamle stoffer med små hull
Små, mørke frø i form av avføring

Uvanlig ammoniakklignende lukt
Myke, strimlede reir laget av myke materialer som skal plasseres i sjeldent brukte områder i hjemmet ditt (under skap, bak hvitevarer, i kjellere osv.).
Sporene av føtter og haler på støvete gulv

Mat lagres overalt hvor disse skiltene vises, for eksempel i kjellere, kjellere, lofter, krypkjeller og andre skjulte områder.
En guide for å eliminere mus i vegger

Slik blir du kvitt mus i vegger hvis du har et museproblem.
Set Traps

Det er fortsatt standardmetoden for å fange gnagere å bruke musefeller. I stedet for giftlokker, velg snapfeller som kan drepe mus umiddelbart. Det er ikke bra for veggene dine hvis mus dør og forfaller. Plasser peanøttsmør agnfeller langs vegger der mus ser ut til å være tilstede. Det kan være nødvendig å bore et lite hull i gipsveggen noen centimeter fra gulvet og installere en felle rett ved siden av det hvis mus ser ut til å holde seg unna feller som er ute i det fri.
Ring en utrydder

Hvis du har et museangrep, ikke bor mer enn ett hull uten å konsultere en skadedyrbekjemper. Et selskap som spesialiserer seg på fjerning av mus fra vegger vil gjøre minst mulig skade på huset ditt. Videre kan de bidra til å forhindre nye angrep ved å sikre inngangspunkter.