Shadow

Fairway Lawns kjøper Luv-A-Lawn and Pest Control


Fra venstre er Kyle Jowers, Dylan Gross, Joe Valentine og Ellen Gross fra Luv-A-Lawn. FOTO: LUV-A-PLEN OG SHIELD CONTROL

Clendenin Consulting Group, med hovedkontor i Vero Beach, Florida, kunngjorde oppkjøpet av Luv-A-Lawn og skadedyrkontroll fra Fairway Lawns.

Oppkjøpet gir eierne av Luv-A-Lawn og Pest Control en exit-strategi og gir Fairway Lawns fotfeste i et viktig marked i Florida.

“Vi er henrykte over å samarbeide med Luv-A-Lawn-teamet og legge deres høykvalitetsmerke til vår voksende plattform,” sa Kyle DeMilt, administrerende direktør i Fairway Lawns, i en pressemelding. “Tillegget av Luv-A-Lawn forsterker Fairway Lawns’ oppdrag om å tilby bransjeledende kvalitet og service til våre kunder.”

Joe Valentine, eier av Luv-A-Lawn and Pest Control, la til: “Å selge selskapet mitt var en stor beslutning, selvsagt. Vi bygde et flott plen- og skadedyrkontrollfirma og har et flott team som betjener Sentral-Florida. Å finne en kjøper vi følte oss komfortable med for å ta vare på våre kunder og teammedlemmer var en prioritet. Greg Clendenin og The Clendenin Consulting Group gjorde en enestående jobb gjennom denne prosessen, og Fairway er den rette partneren for fremtiden.»

Om Luv-A-Lawn og skadedyrkontroll

Luv-A-Lawn and Pest Control, Inc. ble etablert i 2009 i Osceola County, Florida. Teamet har flere tiår med erfaring kombinert med landskapsarbeid her i Sentral-Florida. Joseph Valentine, presidenten og eieren av Luv-A-Lawn and Pest Control, var den tidligere eieren av Valentine’s Lawn & Shrub Care. Valentine har over 27 års erfaring i Sentral-Florida og er lisensiert av staten Florida til å utføre og trene i påføringsmetoder for plenpleie, buskpleie, innendørs skadedyrkontroll og termittbeskyttelse og kontroll.