Shadow

BUGCO åpner ny filial i Texas


BUGCO Skadedyrkontroll åpnet en ny filial i Round Rock, Texas.

Filialen vil betjene hovedstadsområdet i Austin, Texas og omkringliggende områder, inkludert Kyle, Spicewood, Leander, Cedar Park, Georgetown og Hutto, Texas.

Med flere filialer i Houston, Dallas og San Antonio, Texas, vil selskapet betjene bolig-, kommersielle, industrielle og offentlige kontrakter i hele staten.

“Vår ekspansjon i Austin, Texas gjør oss i stand til å beskytte dine familier, hjem og kunder ytterligere mot skadelige skadedyr som utgjør en risiko for strukturer som termitter, og fremmer menneskers helse og sikkerhet fra bitende og stikkende insekter eller bakterier og gnagere som bærer parasitter. . eller mygg – uten kontrakter og med den utmerkede kundeservicen vi er kjent for,” sa John Onofrey, president og administrerende direktør i BUGCO Pest Control, i en pressemelding.

BUGCO Skadedyrkontroll er et full-service skadedyrbekjempende selskap som tilbyr et bredt spekter av tjenester, som generell skadedyrbekjempelse, myggtåkesystemer, truckmonterte myggtåker, inspeksjoner og rapporter. eiendomstermitter, termittbehandlinger, gnagere, insekter og flått og lopper.

Om BUGO Skadedyrkontroll

BUGCO Pest Control ble grunnlagt i 2007 og har levert bransjeutprøvde strategier for å redusere og kontrollere skadedyr uten problemer med kontrakter, en praktisk nettportal og et kundeserviceorientert personale, ifølge en pressemelding. BUGCO Pest Controls tilnærming tillater det mest praktiske og forbrukervennlige alternativet i Texas for å beskytte dine familier, hjem og kunder.

Selskapet betjener offentlige, bolig- og kommersielle kontoer i hele Texas, inkludert Houston, Dallas, Fort Worth, San Antonio, Corpus Christi, Austin, Galveston og de omkringliggende Texas-områdene.