Shadow

Sommeraktiviteter med skadedyrtema for barn


Hvis du har en Mason-krukke, et nett og nærhet til en seksbeint skapning, er du heldig! Det er nok av sommeraktiviteter med skadedyrtema for barn i alle aldre å nyte denne sommeren. Ikke bare er dette håndverket med pest-tema en morsom måte å underholde barn på: Det lar dem også forbedre motoriske ferdigheter og skjerpe sinnet, spesielt siden skolen er ute i tre måneder!

Her er noen morsomme aktiviteter barna dine kan gjøre i sommer:

#1: Hjemmelagde insektpotter

For dette håndverket trenger du en murerkrukke og litt farget papir. Start med å kutte et blad og gressvekst fra et stykke grønt papir. Deretter fester du den til potten for pynt. I tillegg, hold deg til rare øyne, en antenne (laget av piperensere) og en glitchy design – vi anbefaler biene eller marihøner på grytelokket. Til slutt, la feilsamlingen begynne! Dette er en fin måte for barn i alle aldre å delta i sin egen insektjakt hjemme.

#2: Fargerik sommerfuglmobil

Hvem elsker ikke sommerfugler? Deres delikate og detaljerte vinger er for vakre til å la være. Dette håndverket er en så morsom måte for barnet ditt å utforske sine kunstneriske evner. Bare la dem male en unik, fargerik og potensielt glitrende sommerfugl, forhåndskåret av en voksen. Når de er laget og tørket, fester du sommerfuglene til en 12-tommers broderibøyle med tråd og henger fra taket.

Det er så mange kreative måter å dekorere og personliggjøre mobiltelefonen på at mulighetene er praktisk talt uendelige. Som allerede nevnt, tillater dette håndverket å tenne kreative friheter i barnet ditt! Dette vakre håndverket vil se bra ut når du henger rundt i hjemmet ditt.

#3: Scavenger Hunt

Skal man la barna løpe rundt ute og kvitte seg med energien som bygger seg opp inne? Skriv ut en liste over feil barna dine bør se etter når de leker ute. Ikke bare vil de være ute av huset en stund: de vil også jobbe hardt for å sjekke alle boksene foran sine søsken eller venner (en liten sunn konkurranse er perfekt for en varm sommerdag!).

Her er noen eksempler på insekter og insekter som du kan inkludere i din åtseledderjakt:

  • Fly;
  • Mygg;
  • Rødt eple;
  • Sommerfugl;
  • Edderkopp;
  • Maur;
  • Tro.

Nyttig tips: La barnet ditt ta med seg sin egen krukke med hjemmelagde insekter (Referanse nr. 1) slik at de kan fange hver eneste insekt hver gang de sjekker den ut på skurvognskartet!

#4: Creeper Bingo

Kanskje det er en regnværsdag og du sitter fast inne. Dette er en aktivitet som er perfekt for en regnværsdag. Skriv ut et kort med alle de skumle crawlene (og navnene deres også under hvert bilde) og spill Bingo! Selvfølgelig er det gøy å spille spillet, men det kan være like morsomt å snakke om en hvilken som helst feil! Barnet ditt vil kunne se på realistiske bilder av hvert insekt, noe som gjør det lettere for dem å identifisere dem i det virkelige liv!

#5: Snack-angrep!

Ingen dag er komplett uten matbit, så lag fruktkrybber! Bruk fruktene du har for hånden – bananer, jordbær, epler, blåbær, kiwi og mer – for å lage søte, men veldig smakfulle insekter. Lag for eksempel larver av blåbær og tannpirkere, sommerfugler av kiwiskiver for vinger, og biller av eplekropper og blåbærøyne. Måtene barnet ditt kan bli kreativt med dette på er virkelig uendelige, så la dem ha det gøy med det!

Og hvis du trenger en måte å lage en antenne på, bruk Airheads! Å legge til peanøttsmør eller Nutella som en form for lim vil også hjelpe. Barna dine vil elske å legge disse søte godbitene til fruktkrypningene sine.

Lag mer! Bli gal!

Nå er den korte listen over håndverk og aktiviteter bare en brøkdel av det som er tilgjengelig for deg og barnet ditt. Sommeren er lang, men det betyr ikke at den trenger å være kjedelig! Vi håper du vil bruke noen, om ikke alle, av disse sommeraktivitetene med skadedyrtema for barn for ikke bare å underholde dem – men også for å utdanne dem om insekter, insekter og skadedyr.

Kontakt oss på Vulkantermitter og skadedyrbekjempelse for mer informasjon!