Shadow

Skadedyrkontroll markedsundersøkelser gir verdensomspennende innsikt og prognose til 2030, størrelse og trender


Vis søkelogo

Den globale markedsstørrelsen for skadedyrbekjempelse var USD 22,91 milliarder i 2021 og forventes å registrere en inntekts-CAGR på 4,3 % i løpet av prognoseperioden, ifølge

VANCOUVER, BC, CANADA, 14. september 2022 /EINPresswire.com/ — Den globale markedsstørrelsen for skadedyrbekjempelse var USD 22,91 milliarder i 2021 og forventes å registrere en inntekts-CAGR på 4,3 % i løpet av prognoseperioden, ifølge den siste analyse fra Research vist. Økende etterspørsel etter lav toksisitet, mer bærekraftige og miljøvennlige skadedyrbekjempelsesmetoder driver markedsinntektsveksten. Skadedyr er et av de største problemene for bøndene som hindrer dem i å oppnå høyere produksjon i landbruksvekster. I tillegg mister land som India omtrent 25 % av avlingene sine til sykdommer og skadedyr hvert år. I tillegg beskytter skadedyrbekjempere avlinger under transport og lagring og øker jordproduktiviteten og minimerer avlingstap. I tillegg beskytter insektmidler også bygninger og andre trekonstruksjoner, som senger, trapper og møbler, mot skade fra termitter og trekjedeinsekter.

Uvitenskapelig og høy bruk av plantevernmidler i produktive land har imidlertid ført til problemer som at skadedyr utvikler resistens, miljøforringelse, mat av lavere kvalitet og jordforurensning. I tillegg etterlater overdreven bruk av kjemiske plantevernmidler rester i vann og jord, noe som forventes å hemme markedsveksten.

Få en gratis eksempelrapport med innholdsfortegnelse @ https://www.emergenresearch.com/request-sample/1066

Noen høydepunkter fra rapporten

Det kommersielle segmentet forventes å registrere en rask inntekts-CAGR på grunn av rask urbanisering og økning i nye infrastrukturprosjekter. De høye økonomiske og helsemessige risikoene forbundet med skadedyr øker etterspørselen etter skadedyrbekjempelse på kommersielle og offentlige steder. I tillegg driver økende statlige skadedyrkontrollprogrammer også inntektsveksten i dette segmentet.

Termittsegmentet forventes å registrere en jevn inntekts-CAGR i løpet av prognoseperioden. Disse fruktkjøttetende insektene forårsaker skade på tre og møbler. USA er hjemsted for omtrent 50 arter av termitter, og ifølge United States Department of Agriculture (USDA), bruker amerikanske innbyggere over 1 milliard dollar på termittkontrollprodukter. I tillegg brukte huseiere i gjennomsnitt rundt USD 3000 på reparasjoner forårsaket av termitter, noe som har økt etterspørselen etter termittkontrollere og driver inntektsvekst i dette segmentet.

Nord-Amerika-markedet sto for den største andelen av inntektene i 2021 på grunn av økende etterspørsel etter ugressmidler for å drepe ugress i jordbruksland. Dessuten driver økende etterspørsel etter organiske plantevernmidler på grunn av mindre kjemisk innhold og miljøvennlighet markedsveksten i denne regionen.

I tillegg er tilstedeværelsen av store markedsaktører som Dentsply Sirona ansvarlig for å øke markedsinntektene i regionen.

De

Fremtredende produsenter som opererer i markedet er Bayer AG, BASF SE, Corteva, ADAMA, Syngenta, Bell Laboratories Inc., FMC Corporation, Ecolab, Rentokil Initial plc., Rollins, Inc., Truly Nolen og Anticimex.

De har tatt i bruk ulike strategier som nye produktlanseringer, fusjoner og oppkjøp, utvidelser, partnerskap, joint ventures og andre for å styrke sin posisjon i markedet.

Les hele rapporten med innholdsfortegnelse @ https://www.emergenresearch.com/industry-report/pest-control-market

Rapporten studerer typene og anvendelsene av det globale skadedyrbekjempelsesmarkedet. Rapporten kategoriserer skadedyrkontrollindustrien i ulike typer som dekker forskjellige produkter som tilbys i skadedyrbekjempelsesmarkedet. Hver type er kort beskrevet i rapporten, for hvorfor den brukes, hovedkilder, produksjonskostnader og bearbeiding involvert. Avhengig av de ulike bruksområdene for produktene og tjenestene på markedet, er skadedyrbekjempelsesmarkedet kategorisert i følgende ikke-uttømmende liste over produkter. Applikasjonssegmentet forventes å vokse raskt snart på grunn av dets unike funksjoner og løsninger, annen viktig informasjon om typer og applikasjoner er gitt i rapporten.

Emergen Research har segmentert det globale skadedyrbekjempelsesmarkedet basert på type, kontrollmetoder, påføringsmetode, påføring og region:

Skriv Outlook (inntekter, milliarder USD; 2019-2030)

Termitter

insekter

Mygg

fluer

Kakerlakker

maur

veggedyr

gnager

Sekund

Utsikt for kontrollmetoder (inntekter, milliarder USD; 2019–2030)

KJEMISK

Insektmidler

Ugressmiddel

rodenticider

Avstøtende midler

Sekund

biologiske

Planteekstrakter

Mikrobiell

Rovinsekter

Engineering

Lysfeller

Klistrete feller

Sykdomsfeller

Rutenett vises

UV-strålingsutstyr

Ultralydvibrasjoner

Sekund

Sekund

Programprognosemodus (inntekt, milliarder USD; 2019–2030)

STØV

pellets

sprut

feller

Sekund

Applikasjonsutsikter (inntekter, milliarder USD; 2019–2030)

industriell

Kommersiell

Borte

Lagrings- og transportfasiliteter

GÅRD

Sekund

@

Store selskaper som leter etter nye inntektskilder vil finne denne forskningen ganske nyttig for å forstå markedet og dets underliggende dynamikk. Det vil være nyttig for selskaper som ønsker å diversifisere seg til nye markeder eller øke omfanget av sin nåværende virksomhet.

Hvordan vil denne rapporten være til nytte for deg?

En 250-siders rapport fra Emergen Research inkluderer 194 tabeller og 189 diagrammer og grafer. Alle som trenger kommersielle og dyptgående vurderinger av det globale skadedyrbekjempelsesmarkedet, samt omfattende markedssegmentanalyse, kan dra nytte av vår nye studie. Du kan vurdere hele det regionale og globale markedet for skadedyrbekjempelse ved hjelp av vår siste studie. For å øke markedsandelen, få økonomisk analyse av hele markedet og dets ulike segmenter. Vi tror at det er betydelige muligheter i denne bransjen for rask utvidelse av energilagringsteknologi. Se hvordan du kan dra nytte av de nåværende og potensielle inntektsgenereringsutsiktene i denne sektoren. Forskning vil også hjelpe deg å ta bedre strategiske beslutninger, slik at du kan bygge vekststrategier, styrke konkurranseanalyse og øke bedriftens produktivitet.

Fortsett å handle @ https://www.emergenresearch.com/select-license/1066

Hvilke spørsmål bør du stille før du kjøper en markedsundersøkelsesrapport?

• Hvordan utvikler skadedyrmarkedet seg?

• Hva driver og begrenser skadedyrbekjempelse-markedet?

• Hvordan vil hvert segment av delmarkedet for skadedyrbekjempelse vokse i løpet av prognoseperioden, og hvor mye inntekt vil disse delmarkedene stå for i 2030?

• Hvordan vil markedsandelene til hvert delmarked for skadedyrbekjempelse utvikle seg fra 2022 til 2030?

• Hva vil være hoveddriveren for det totale markedet fra 2022 til 2030?

• Vil store skadedyrmarkeder stort sett følge makroøkonomisk dynamikk, eller vil individuelle nasjonale markeder overgå andre?

• Hvordan vil markedsandelene til nasjonale markeder endre seg innen 2030 og hvilken geografisk region vil lede markedet i 2030?

• Hvem er nøkkelaktørene og hva er deres utsikter i prognoseperioden?

Takk for at du leste rapporten vår. Tilpasning av rapporten er tilgjengelig etter kundens behov. Hvis du har ytterligere spørsmål om rapporten, vennligst kontakt oss. Teamet vårt vil sørge for at rapporten din er skreddersydd til dine behov.

Se transkripsjoner levert av Emergen Research:

Molecular Imaging Market
https://www.biospace.com/article/molecular-imaging-market-size-to-reach-usd-11-27-billion-in-2028-industry-trend-technological-advances-in-molecular-imaging- teknikk/

Tissue Engineering Market
https://www.biospace.com/article/tissue-engineering-market-trend-technological-advances-in-tissue-engineering-such-as-3d-bio-printing/

Marked for bioelektrisk medisin
https://www.biospace.com/article/bioelectric-medicine-market-trend-increasing-cases-of-traumatic-brain-injuries-and-rapid-adoption-of-bioelectric-medicine/

Kalsittmarkedet
https://www.biospace.com/article/infectious-disease-rapid-diagnostic-testing-market-trends-increasing-government-investments-in-development-of-rapid-diagnostic-testing-kits/

Medisinsk holografisk bildebehandlingsmarked
https://www.biospace.com/article/medical-holographic-imaging-market-trends-increasing-pharmaceutical-r-and-d-activities-and-rising-focus-on-new-drug-development/

Markedet for smarte stetoskoper
https://www.biospace.com/article/smart-stethoscope-market-trends-rapid-adoption-of-telemedicine-and-emergence-of-ai-powered-smart-stethoscopes/

Healthcare Business Intelligence Market
https://www.biospace.com/article/healthcare-business-intelligence-market-to-reach-usd-15-14-billion-in-2027-industry-trend-rise-in-adoption-of-data- veiledede-beslutningsløsninger-i-helsebransjen/

Rundt oss:

Emergen Research er et markedsundersøkelses- og konsulentselskap som tilbyr delte forskningsrapporter, tilpassede forskningsrapporter og konsulenttjenester. Våre løsninger fokuserer utelukkende på målet ditt om å lokalisere, målrette og analysere endringer i forbrukeratferd på tvers av demografi, på tvers av bransjer og hjelpe kunder med å ta smartere forretningsbeslutninger. Vi tilbyr markedsintelligensstudier som gir relevant og evidensbasert forskning på tvers av flere bransjer, inkludert helsevesen, kontaktpunkter, kjemikalier, typer og energi. Vi oppdaterer kontinuerlig våre forskningstilbud for å sikre at våre kunder er klar over de siste trendene som finnes i markedet. Emergen Research har en sterk base av erfarne analytikere fra ulike kompetanseområder. Vår bransjeerfaring og evne til å utvikle en konkret løsning på ethvert forskningsproblem gir våre kunder muligheten til å sikre seg et fortrinn i forhold til sine respektive konkurrenter.

Eric Lee
Utvalgt forskning
+91 90210 91709
Send oss ​​en e-post her
Besøk oss på sosiale nettverk:
Facebook
jeg tvitrer
LinkedIn

Du leste nettopp:

Nyheter levert av

14. september 2022, 11:46 GMT


EIN Presswires prioritet er kildetransparens. Vi tillater ikke lyssky klienter, og redaktørene våre prøver å være forsiktige med å eliminere falskt og villedende innhold.
Som bruker, hvis du ser noe vi har gått glipp av, vennligst gi oss beskjed. Din hjelp er velkommen. En Presswire, alles nyheter på Internett Presswire™,
prøver å definere noen av grensene som er rimelige i dagens verden. Vennligst se vår
Redaksjonelle retningslinjer
for mer informasjon.

Send inn pressemeldingen din