Shadow

Markedet for skadedyrkontrolltjenester forventes å vise en sunn CAGR på rundt 6,2 % i løpet av vurderingsperioden 2022-2032


Det globale markedet for skadedyrkontrolltjenester forventes å vise en sunn CAGR på ca 6,2 % i vurderingsperioden fra 2022 til 2032. Det globale markedet anslås å nå 21,9 milliarder dollar innen 2022 og forventes å overstige et estimat på ca 39,8 milliarder dollar i år 2032.

Veksten i markedet tilskrives økningen i bolig- og kommersielle skadedyrangrep, og introduksjonen av IPM-teknologi forventes å øke markedets etterspørsel etter skadedyrkontrolltjenester gjennom hele prognoseperioden.

For å opprettholde et rent hjemme- og hagemiljø, tyr forbrukerne raskt til organiske og DIY-midler på grunn av økende bekymring for giftige kjemikalier i plantevernmidler. Samarbeid med produsenter og flere biokjemiske og bioteknologiske institusjoner for å utvikle organiske og bærekraftige plantevernmidler.

Skadedyrforebygging omfatter ulike aspekter som skadedyrbeskyttelse i hjemmet og behandling av skadedyr før de blir et problem som vil hindre skadedyr i å komme inn i hjemmet. Ulike årsaker kan bidra til effektiviteten av sesonglang skadedyrbekjempelse for å forhindre skadedyrangrep.

Få en prøvekopi av rapporten @ https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-260

Disse appene hjelper skadedyrbekjempelsesteamene med å spare tid og svette ved å hjelpe dem med å håndtere praktiske skadedyrkontrollproblemer som å finne skadedyr eller holde styr på plantevernmidler. I tillegg gir planleggingsapplikasjoner for skadedyrbekjempelse mer nøyaktig GPS-basert utsendelse og reduserer lønnsberegninger for backoffice.

Det organiske plantevernmiddelsegmentet forventes å utgjøre omtrent halvparten av det totale markedet for skadedyrkontrolltjenester i løpet av det neste tiåret med en estimert vekst på rundt 7,7 % CAGR på grunn av økende bevissthet om de skadelige effektene av bruk av kjemiske plantevernmidler.

Hovedavtale

 • Bruk av avanserte plantevernmetoder på veldrevne gårder gir høyere avling. I utviklingsøkonomier som India er det mangel på bevissthet om fordelene med slike teknologier, noe som gjør dem mindre gunstige å ta i bruk. Det er kjent for å være en ny tilnærming til skadedyrbekjempelse som gjør det mulig for bønder å oppdage sykdommer og skadedyr i avlinger før de blir et problem, slik at de kan handle på dem raskere enn de ellers ville gjort. Dette gjør bønder og miljø mindre sårbare for skadedyrbekjempelse på lang sikt.
 • For å identifisere skadedyr og sykdommer kan IPM hjelpe bøndene med å finne de berørte avlingene, sammen med hvilken type løsning som er best egnet for dem. Ved hjelp av kunstig intelligens (AI) er fremskritt i skadedyrbekjempelsesmarkedet i stand til å generere nøyaktige data om skadedyr og sykdommer som finnes i felt gjennom bruk av prediktive modeller basert på en kombinasjon av maskinlæring og ekspertkunnskap.
 • Tiden fungerer som det viktigste elementet når man oppdager gårdsskadedyr. Disse gårdene er i stand til å forutsi angrep på et veldig tidlig stadium ved hjelp av effektive IPM-tjenester. I løpet av vekstsesongen bidrar disse systemene til å minimere enestående skadedyrutbrudd ved å overvåke spredningen av skadedyr og sykdommer over hele verden. I tillegg hjelper IPM-programmer bønder og eksperter med å diskutere skadedyrbehandlingsløsninger ved å overvåke og observere plantehelse og skadedyrs livssykluser i sanntid.
 • Et stabilt marked observeres i vurderingsperioden på grunn av veksten av organiske skadedyrbekjempelsestjenester da de genererte mer inntekter sammenlignet med første halvdel av prognoseperioden, hovedsakelig på grunn av økningen i kjøp av kontrollprodukter. av skadedyr fra forbrukere og økt forekomst av skadedyr i hjemmet i løpet av den varme sommeren.
 • Ifølge historisk analyse samlet skadedyrtjenestene en samlet omsetning på ca. USD 20,7 milliarder i salg i 2021. Utviklingen i det globale skadedyrmarkedet forventes å være drevet av endringen i forbrukernes preferanse for skadedyrbekjempelse fra tradisjonelle til økologiske metoder.

Bruk kampanjekode ->> FMITODAY for å få 20% fast rabatt.

Utfordrende landskap

På grunn av den økende populariteten til skadedyr i bolig- og kommersielle områder, tilbyr ulike bransjeledende selskaper premium skadedyrkontrolltjenester. I tillegg tilbyr organiske skadedyrkontrolltjenester å få mer trekkraft på grunn av det brede spekteret av produksjons- og distribusjonsaktiviteter. Skadedyrkontrolltjenester i landbruk og boliger bruker primært organisk bekjempelse, gitt det økende antallet kroniske sykdommer.

Toppbedrifter profilert

Nøkkelaktører i det globale markedet for skadedyrkontrolltjenester inkluderer Rollins, Inc., Rentokil Initial PLC, Anticimex, Cook’s Pest Control, Inc., ABC Home & Commercial Services, Animal Pest Management Services, Inc., Lloyd Pest Control, Green Earth Pest Control , LLC , Aptive Environmental, LLC, Home Paramount Pest Control, LLC, Dodson Pest Control, Environmental Pest Service, LLC, Truly Nolen of America, Inc., Florida Pest Control & Chemical, Massey Services, Inc., Arrow Exterminators, Ecolab, Inc., Green Pest Solutions, Apex Pest Control, Inc., Hulett Environmental Services, Plunkett’s Pest Control, Senske, Inc., PestRoutes, Crop Defenders og PestPac.

Mer kunnskap i Marked for skadedyrkontrolltjenester

Skadedyrkontrolltjenester anslås å vokse med en imponerende hastighet i den nordamerikanske regionen. I følge nyere estimater anslås den nordamerikanske regionen å vokse med en sammensatt årlig vekstrate på 5,2 %. Etter hvert som bolig- og næringsområder i regionen blir stadig tettere, forventes også markedet for skadedyrbekjempelse i regionen å vokse.

Europa anslås å ha den største andelen av markedet for skadedyrbekjempelse, og utgjør en total omsetning på rundt 19,5 % innen 2032. Økende bevissthet om skadedyrbårne sykdommer forventes å drive veksten av det europeiske skadedyrbekjempelsesmarkedet. kontroll.

Før du kjøper, besøk for tilpasning @ https://www.futuremarketinsights.com/customization-available/rep-gb-260

Nøkkelsegmenter profilert i det globale markedet for skadedyrkontrolltjenester

Skadedyrkontrolltjenester etter produkt:

 • Insektmidler
 • rodenticider
 • Andre kjemikalier
 • Engineering
 • Andre produkter

Skadedyrkontrolltjenester etter type tjeneste:

 • Kjemiske kontrolltjenester
 • Mekanisk inspeksjonstjenester
 • Andre skadedyrkontrolltjenester

Skadedyrkontrolltjenester for sluttbrukere:

 • bolig
 • Kommersielt og industrielt
 • GÅRD

Skadedyrkontrolltjeneste etter søknad:

 • Gnagerekontroll
 • Insektkontroll
 • Spillkontroll
 • Andre applikasjoner

Skadedyrkontrolltjenester marked etter region:

 • Nord-Amerikas marked for skadedyrkontrolltjenester
 • Markedet for skadedyrkontrolltjenester i Latin-Amerika
 • Markedet for skadedyrkontrolltjenester i Europa
 • Øst-Asia Pest Control Services Market
 • Marked for skadedyrkontrolltjenester i Sør-Asia
 • Midtøsten og Afrika (MEA) Pest Control Services Market.

Om Future Market Insights, Inc.
Future Market Insights, Inc. er et ESOMAR-sertifisert konsulent- og markedsundersøkelsesfirma, medlem av Greater New York Chamber of Commerce og med hovedkontor i Delaware, USA. En mottaker av Clutch Leaders Award 2022 på grunn av sin høye kundepoengsum (4,9/5), har vi inngått samarbeid med globale bedrifter på deres forretningstransformasjonsreise og hjelper dem med å nå sine forretningsambisjoner. 80 % av de største Forbes 1000-selskapene er våre kunder. Vi betjener globale kunder i alle større og nisjemarkedssegmenter i alle større bransjer.

Kontakt oss:
Future Market Insights Inc.
Christiana Corporate, 200 Continental Drive,
Suite 401, Newark, Delaware – 19713, USA
T: +1-845-579-5705
For salgshenvendelser: [email protected]