Shadow

Hvordan holde hjemmene skadedyrfrie denne høytiden


Etobicoke, 14. nov. 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — TORONTO, 14. nov. 2022 — Med feriedekorering i full gang, ønsker Abell Skadedyrkontroll å minne huseiere på å inspisere juletrær, kranser og andre ferske ferieplanter for tegn på skadedyraktivitet. Skadedyr som lurer i grener kan komme inn i hjemmene i høytiden.

“Det er alltid en risiko for at skadedyr kommer inn i hjemmet når du bringer inn ekte grøntområder,” sa John Abell, president, Abell Pest Control. “Å bruke noen ekstra minutter mens du er på tregården for å inspisere for skadedyr som edderkopper, midd, bladlus og andre insekter vil spare deg for stresset med å håndtere ubudne gjester.”

Ved å ta noen enkle forebyggende skritt, kan huseiere sikre at hjemmene deres forblir skadedyrfrie denne høytiden.

  • Inspiser alt levende grønt, inkludert trær, kranser og potteplanter, før du kjøper. Hvis du ser noen feil, se etter noe annet.

  • Kjøp juletreet ditt fra en gård som bruker en mekanisk treryster.

  • Hvis du ikke er sikker på om juletreet er ristet, legg et hvitt ark på bakken utenfor og rist treet på det. Hvis du oppdager skadedyr på bladene, returner treet til et annet. Ikke glem å riste ut det hvite lakenet ditt før du legger det inn!

  • Inspiser den grønne en gang til med en lommelykt før du tar den innendørs.

  • Når det er på tide å fjerne treet, ikke plasser det i nærheten av hjemmet ditt, da dette kan tiltrekke seg gnagere og andre skadedyr. Sjekk med din lokale kommune da grønne områder og levende trær kan komposteres.

“Mens de fleste juletrær og grøntområder ikke har insekter,” sier Abell. “Noen vil klare det.”

Vanlige skadedyr kjent for å hekke i greener er edderkopper, midd, møll, fluer og biller.

Abell Pest Control er en nordamerikansk leder innen skadedyrbekjempelse, sanitær og desinfeksjonstjenester som har gitt bedrifter og huseiere effektive, trygge og pålitelige tjenester siden 1924. For å lære mer om Abell besøk: www.abelpestcontrol.com

Historien fortsetter

-30-

KONTAKT: Eliana Pasquariello Abell Skadedyrkontroll 4169983262 [email protected]