Shadow

EarthKind®, det ledende merkevaren for insekt- og gnagerkontroll uten å drepe, slutter seg til 1 % for planeten


Vi er glade for å begynne å vise 1% for Planet-logoen på emballasjen vår og kampanjer hos partnerforhandlere som Lowe’s, Target, Grove, Hive og mange flere.

EarthKind®, produsenter av Naturally Smarter® ikke-dødelige skadedyravstøtende midler. . Å jobbe sammen er det neste spennende skrittet for merkevaren for å fortsette sin 15-årige arv med å skape formålsdrevet endring gjennom bærekraftig virksomhet på alle måter; miljømessige, økonomiske, sosiale, pedagogiske og politiske.

“Kommersialisering av insekt- og gnagerekontrollløsninger som fungerer i harmoni med naturen har vært vårt bidrag til å skape endringen vi ønsker å se i verden,” kommenterte Kari Warberg Block, grunnlegger og administrerende direktør i EarthKind®. “Vi har bevist at det er mulig å trygt og effektivt kontrollere skadedyr, redusere giftige plantevernmidler og forhindre kostbare skader på eiendom gjennom plantebasert innovasjon, øko-utdanning og partnerskap med interessenter som tror på en jordlignende tilnærming.”

“Ved å bli med 1% for Planet, har EarthKind® sluttet seg til et nettverk av bedrifter og enkeltpersoner som er drevet for å støtte levedyktige løsninger på våre nåværende miljøkriser. Vi er glade for å begynne å vise 1% for Planet-logoen på emballasjen vår og kampanjer hos partnerforhandlere som Lowe’s, Target, Grove, Hive og mange flere,» konkluderte Warberg Block.

For Kari Warberg Block var utdanning og innovasjon nøkkelen til suksess i næringslivet – og det samme er avgjørende for fremtidige generasjoner. På grunn av dette opprettet hun et K-12 utdanningsprogram for å feire 2021 Year of the Monarch: The Hero Harmony Award. Hver måned nominerte et styre bestående av entomologer, forskere og naturvernere en K-12-lærer som er forpliktet til å tilby praktiske programmer som koblet elevene til naturen og beskyttet monarksommerfuglen – et ikonisk symbol på miljøhelse. Hovedmålet til Harmony Heroes var å promotere øko-utdanningspionerer og dele deres historier. En praktisk opplæring for barn forbedrer ikke bare deres matematikk- og naturfagferdigheter og sosial og emosjonell intelligens, men fremmer også deres ønske om å skape positiv endring for planeten. “Barn er oppfinnerne av fremtiden vår,” sier Warberg Block, “så det er lærere som trenger vår støtte.”

Media som er interessert i å lære mer om EarthKind® eller intervjue CEO/grunnlegger Kari Warberg Block, vennligst kontakt Janelle Dunbar på [email protected] eller 516-242-7677.

Om EarthKind®:

EarthKind® er det ledende merkevaren for insekt- og gnagerkontroll uten å drepe med et mål om å redusere bruken av giftige plantevernmidler i hjem og bedrifter ved å tilby en naturlig smartere® måte å holde skadedyr ute uten å måtte drepe eller forgifte dem. EarthKinds® 100 % garantert topprangerte løsninger er laget ved hjelp av ingredienser dyrket primært på amerikanske gårder, produsert av omsorgsfulle funksjonshemmede borgere og formulert for å beskytte dine lagrede verdisaker uten å skade de delikate økosystemene i naturen eller helsen til familien din. EarthKind® er et karbonnøytralt, kvinneeid selskap.

FB: @EarthKindLiving https://www.facebook.com/earthkindliving

IG: @EarthKind.Living https://www.instagram.com/earthkind.living/

Twitter: @EarthKindLiving https://twitter.com/EarthKindLiving

Pinterest: @EarthKindLiving https://www.pinterest.com/EarthKindLiving/

YouTube: https://www.youtube.com/c/EarthKindLiving

Omtrent 1 % for planeten

1% for the Planet er en global organisasjon hvis medlemmer bidrar med minst én prosent av sin årlige inntekt til miljømessige formål for å beskytte miljøet. Den eksisterer for å sikre at planeten vår og fremtidige generasjoner trives. Vi inspirerer bedrifter og enkeltpersoner til å støtte miljøvennlige ideelle organisasjoner gjennom medlemskap og daglige handlinger. Vi gjør miljøarbeid enkelt og effektivt gjennom partnerskapsrådgivning, effekthistoriefortelling og tredjepartssertifisering.