Shadow

ANCPU AC samler fagfolk innen skadedyrkontroll i Mexico – PCT


Listen anerkjenner noen av de beste, smarteste og mest ambisiøse fagfolkene i den sørlige Puget Sound-regionen i staten Washington.

“År etter år virker hver ny klasse på 40 under 40 utmerkelser like mangfoldig og mangfoldig som næringslivet i South Sound de er valgt til å representere. 2022-kohorten er ikke annerledes, sa South Sound. “Blant dem er poeter og bankfolk, advokater og destillatører, scenografer og eiendomsmeglere. De kommer fra steder så langt og nært som Guam og Grays Harbor County. Og hver har en unik historie å dele.”

I sin profil sa Treleven at det å jobbe med søsknene sine i en fjerde generasjon, nesten hundre år gammel virksomhet, har gjort ham til en naturlig konkurrent i både hans personlige og profesjonelle sysler. Han krediterer denne atmosfæren for å gi ham en følelse av selvtillit.

“Vi er naturlig konkurransedyktige med hverandre, og som den yngste av tre søsken, er det min plikt å overgå dem i golf eller andre idretter, og enhver tilleggsutfordring som presenteres,” sa Treleven.

South Sound Business spurte også de nominerte hva det beste forretningsrådet de hadde fått var. Treleven svarte: «Riktig aktivitet gir de riktige resultatene».

Sprague-president Ross Treleven, medlem av 2021 40 Under 40 Class, Pauls inkludering på listen gjenspeiler selskapets lange tradisjon – 96 år – med engasjement og støtte fra South Sounds næringsliv.

“Å ha Paul navngitt denne prestisjetunge listen snakker ikke bare om hans personlige drivkraft og forpliktelse til fortreffelighet, men om utholdenheten til hele fjerde generasjon Trelevens for å lykkes med å bringe Sprague inn i den neste fasen av historien,” sa Alfie Treleven. “Det viser også Spragues forpliktelse til å utvikle fremtidige ledere på alle nivåer i organisasjonen vår innenfra.”

Paul Treleven begynte i Sprague Pest Solutions som salgssjef i januar 2020 etter en vellykket teknisk salgskarriere for AT&T, Microsoft og Gensco. Han ble forfremmet til salgsdirektør i 2021.

Treleven slutter seg til andregenerasjons Sprague-ansatt Ross Treleven, president, og AJ Treleven, driftssjef, for å bidra til å drive veksten til det nesten 100 år gamle familieeide og opererte selskapet.

Treleven og hans kone, Leslee, har to sønner – Cruz og Enzo, som er ansvarlige for å øke Spragues salgsinnsats på tvers av dets voksende fotavtrykk i det vestlige USA. Han har en grad i forretningsadministrasjon fra Seattle University.