Reis og opplev kultur

Stikker du innom Wien er et besøk i Statsoperaen et absolutt must! Større kulturelle opplevelser skal du få lete lenge etter!

Mange tenker at de opplever tilstrekkelig med kultur her hjemme i Norge, men det er utvilsomt slik at du kan få store kulturelle opplevelser også ved å reise til utlandet – ja, kanskje enda større enn de du klarer å få her hjemme.

Neste gang du stikker til utlandet anbefaler vi derfor at du planlegger en kulturell opplevelse av beste sort!

Kan sette varige spor

Kulturelle opplevelse kan sette varige spor, og spesielt hvis de er av den spesielle sorten. Landene i Europa har en meget lang historie innenfor kultur og var naturligvis tidlig ute med dette i forhold til her hjemme i Norge. Dette bærer mange av storbyene i Europa preg av og det holder å nevne byer som for eksempel Wien og Roma.

Rundt omkring i Europa har for eksempel de klassiske komponistene herjet i hundrevis av år og de har skrevet operaer og balletter som har forbauset og begeistret oss tilhørere i like mange år.

Hvis du skal reise til en storby anbefaler vi som sagt på det varmeste at du legger inn et slikt besøk i timeplanen din, for vi kan nærmest garantere at du vil få en nærmest religiøs opplevelse av dette.

Slike forestillinger og opplevelser kan nemlig sette varige spor i et menneskes hjerte, og spesielt gjelder dette hvis man besøker ett av de mange legendariske operahusene som finnes i Europa. Her kan vi for eksempel trekke frem statsoperaen i Wien eller operahuset La Scala i Milano. Her oser det historie i veggene og bare det å ha vært innenfor veggene er en helt utrolig opplevelse.

Disse operahusene er så prangende flotte at det kan ta pusten fra et menneske, og spesielt i Wien ligger det mye historie i veggene. Undertegnede var så heldig å få oppleve oppsetningen av Svanesjøen for noen år tilbake, og jeg kan trygt si at det er en av de største og mest minneverdige opplevelsene jeg har hatt. Det var rett og slett fantastisk!

Og når dét er sagt: velger du et operahus av dette formatet er du garantert at det er mennesker i verdensklassen som leverer underholdningen til deg – både på scenen og i orkestergraven!

Bestill din storbyferie hos Ving!